Bundled blog

Lees ons nieuws

Bundled eSports talent Lev Vinken naar Ajax

Onze 17-jarige FIFA eSporter Lev Vinken is vanaf vandaag onderdeel van het Ajax eSports-team. Lev gaat aankomend jaar het ABN AMRO talentenprogramma doorlopen en wordt aankomend seizoen verhuurd aan Sparta Rotterdam. Namens Sparta Rotterdam gaar Lev aankomend jaar uitkomen in de eDivisie

Lees meer

FC Utrecht gaat op zoek naar de FIFA 17-kampioen

In samenwerking met Bundled en haar FIFAlive-label gaat voetbalclub FC Utrecht op zoek naar de beste FIFA 17-speler die de club uit Utrecht mag vertegenwoordigen. Hiervoor organiseert FC Utrecht in samenwerking met FIFAlive op 6 januari een spetterend FIFA 17-toernooi.

Lees meer

NBA 2K17 Benelux Championship levert spektakel op

Op zondag 19 november kwamen de beste NBA 2K17-spelers uit Nederland en België bij elkaar in de Vue Cinema in Eindhoven. Daar gingen 36 spelers met elkaar de strijd aan om te bepalen wie zich de beste NBA 2K17-speler van de Benelux mag noemen. Een titel om trots op te zijn, maar de winnaar ging ook nog eens naar huis met een dikke beker, een Plantronics Headset, een Xbox One S, de belofte dat hij van uitgever 2K Games een jaar lang alle games krijgt die zij uitbrengen en een ticket naar Londen. Dat laatste om daar de wedstrijd tussen de Denver Nuggets en de Indiana Pacers bij te wonen. Kortom, de prijzen verdiende het om over gestreden te worden.

Lees meer

Fans strijden en genieten in Call of Duty Pop Up Store

Met Call of Duty Infinite Warfare is één van de grootste games van dit jaar uitgebracht. Dit jaar werd de release van de nieuwe Call of Duty voorzien van een Pop Up Store. In hartje Rotterdam hebben wij de handen ineen geslagen met Activision en Media Markt om daar vier dagen lang fans, voetballers, bekende youtubers, dj’s en nog veel meer de kans te geven om de nieuwe multiplayermodus en de toffe zombiemodus te testen.

Lees meer

Bundled en Mediamarkt maken FIFA 17-lancering tot een groot succes

Eén van de grootste releases van elk jaar is zonder twijfel de nieuwe FIFA. Met FIFA 17 is dat niet minder. Met verbeterde graphics, de terugkeer van de populaire Ultimate Team-modus en de mogelijkheid om een verhaal over een jonge voetballer die de beste ooit wilt worden te beleven in The Journey zijn er veel redenen om enthousiast te worden over de nieuwe game.

Lees meer

Bundled pakt dit jaar ook NBA 2K Championship op

Na het succesvolle NBA 2K15 en NBA 2K16 Benelux Championship, zetten we voor het derde jaar op rij met onze partner Runnin Rebels het NBA 2K17-kampioenschap op touw in opdracht van 2K Games. Hierin strijden de beste NBA 2K17-spelers uit Nederland en België met elkaar in een epische strijd. De winnaar mag zich niet alleen de beste NBA 2K17-speler van de Benelux noemen, maar krijgt ook een aantal toffe prijzen.

Lees meer

DOOM VIP Event een feest voor iedereen

Op vrijdag 13 mei kwam de game DOOM van Bethesda Game Studios en id Software uit. Een game waar shooterfans al maanden naar uit hebben gekeken. Met dat in het achterhoofd ging Bundled een samenwerking aan met Bethesda Benelux aan om een event neer te zetten waarin prominenten samen met fans met elkaar de strijd aan gingen.

Lees meer

Finale PES League 2016 groot succes

Eindelijk, na maanden strijd was het 1 mei. De dag waarop de beste PES 2016-spelers van Nederland het tegen elkaar op zouden gaan nemen om te bepalen wie er met de eer vandoor ging. En misschien belangrijker, wie er af zou reizen naar Milaan om daar te strijden met de beste spelers van de wereld.

Lees meer

PES Holland wordt een PES League partner in Nederland

Bundled, de partij die verantwoordelijk is voor de organisatie van de PES League, gaat samenwerken met PES Holland. PES Holland vormt de grootste online community van PES in Nederland en organiseert op regelmatige basis verschillende online PES 2016 competities. Met bijna duizend leden is hun forum een prachtige plek om te discussiëren met anderen PES-fans. Wekelijks spelen ruim 60 deelnemers van PES Holland een online competitie waar jij met je eigen team gratis in een divisie kan deelnemen!

pes holland

Het doel van de samenwerking is om de offline toernooien van de PES League bij een groter publiek kenbaar te maken en de gamers die al bekend zijn met de PES League er op te wijzen dat PES Holland een toffe plek is om online met anderen PES competities te spelen.

De aankomende voorronde van de PES League wordt op 7 februari in Scheveningen gehouden.

1e PES League NL voorronde in Amsterdam was een succes

Afgelopen zondag 3 januari stond de 1e offline voorronde van de Nederlandse PES League op het programma. Van te voren meldden zich er bijna 80 man aan, een aantal dat sinds de populairste dagen van PES in 2005/2006 niet meer gehaald is. Uiteindelijk meldden zich er ongeveer 60 man in Amsterdam, wat voor Bundled, Konami en de PES League een goed teken is: PES is back on track! Deze 60 man waren vandaag bijeengekomen om een plekje af te dwingen bij het Nederlands Kampioenschap PES in april. In totaal doen aan dit Nederlands Kampioenschap 24 mensen mee. 5 daarvan zijn al bekend: Mr_Pro_Evo-D, DCraneBMF, Akkalicious, DS en Paso. Na zondag zouden dit er dus 8 worden.

Lees meer

CONTACT BUNDLED

Gespecialiseerd in eSports, Events, Influencers Marketing/Branding, Talent Management & Community