Bundled blog

Lees ons nieuws

NBA 2K17 Benelux Championship levert spektakel op

Op zondag 19 november kwamen de beste NBA 2K17-spelers uit Nederland en België bij elkaar in de Vue Cinema in Eindhoven. Daar gingen 36 spelers met elkaar de strijd aan om te bepalen wie zich de beste NBA 2K17-speler van de Benelux mag noemen. Een titel om trots op te zijn, maar de winnaar ging ook nog eens naar huis met een dikke beker, een Plantronics Headset, een Xbox One S, de belofte dat hij van uitgever 2K Games een jaar lang alle games krijgt die zij uitbrengen en een ticket naar Londen. Dat laatste om daar de wedstrijd tussen de Denver Nuggets en de Indiana Pacers bij te wonen. Kortom, de prijzen verdiende het om over gestreden te worden.

Read more

Fans strijden en genieten in Call of Duty Pop Up Store

Met Call of Duty Infinite Warfare is één van de grootste games van dit jaar uitgebracht. Dit jaar werd de release van de nieuwe Call of Duty voorzien van een Pop Up Store. In hartje Rotterdam hebben wij de handen ineen geslagen met Activision en Media Markt om daar vier dagen lang fans, voetballers, bekende youtubers, dj’s en nog veel meer de kans te geven om de nieuwe multiplayermodus en de toffe zombiemodus te testen.

Read more

Bundled en Mediamarkt maken FIFA 17-lancering tot een groot succes

Eén van de grootste releases van elk jaar is zonder twijfel de nieuwe FIFA. Met FIFA 17 is dat niet minder. Met verbeterde graphics, de terugkeer van de populaire Ultimate Team-modus en de mogelijkheid om een verhaal over een jonge voetballer die de beste ooit wilt worden te beleven in The Journey zijn er veel redenen om enthousiast te worden over de nieuwe game.

Read more

Bundled pakt dit jaar ook NBA 2K Championship op

Na het succesvolle NBA 2K15 en NBA 2K16 Benelux Championship, zetten we voor het derde jaar op rij met onze partner Runnin Rebels het NBA 2K17-kampioenschap op touw in opdracht van 2K Games. Hierin strijden de beste NBA 2K17-spelers uit Nederland en België met elkaar in een epische strijd. De winnaar mag zich niet alleen de beste NBA 2K17-speler van de Benelux noemen, maar krijgt ook een aantal toffe prijzen.

Read more

PES Holland wordt een PES League partner in Nederland

Bundled, de partij die verantwoordelijk is voor de organisatie van de PES League, gaat samenwerken met PES Holland. PES Holland vormt de grootste online community van PES in Nederland en organiseert op regelmatige basis verschillende online PES 2016 competities. Met bijna duizend leden is hun forum een prachtige plek om te discussiëren met anderen PES-fans. Wekelijks spelen ruim 60 deelnemers van PES Holland een online competitie waar jij met je eigen team gratis in een divisie kan deelnemen!

pes holland

Het doel van de samenwerking is om de offline toernooien van de PES League bij een groter publiek kenbaar te maken en de gamers die al bekend zijn met de PES League er op te wijzen dat PES Holland een toffe plek is om online met anderen PES competities te spelen.

De aankomende voorronde van de PES League wordt op 7 februari in Scheveningen gehouden.

1e PES League NL voorronde in Amsterdam was een succes

Afgelopen zondag 3 januari stond de 1e offline voorronde van de Nederlandse PES League op het programma. Van te voren meldden zich er bijna 80 man aan, een aantal dat sinds de populairste dagen van PES in 2005/2006 niet meer gehaald is. Uiteindelijk meldden zich er ongeveer 60 man in Amsterdam, wat voor Bundled, Konami en de PES League een goed teken is: PES is back on track! Deze 60 man waren vandaag bijeengekomen om een plekje af te dwingen bij het Nederlands Kampioenschap PES in april. In totaal doen aan dit Nederlands Kampioenschap 24 mensen mee. 5 daarvan zijn al bekend: Mr_Pro_Evo-D, DCraneBMF, Akkalicious, DS en Paso. Na zondag zouden dit er dus 8 worden.

Read more

CONTACT BUNDLED

Specialised in eSports, Events, Influencers Marketing/Branding, Talent Management & Community