In navolging van het succes van het PES 2015-launch event, mocht Bundled ook voor PES 2016 het launch event organiseren. Een avond voor de fans en media, maar ook voor voetballers als Ruben Schaken (Feyenoord), Jaïro Riedewald (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Tommie Beugelsdijk (Ado Den Haag) en bekende DJ’s als Darkraver, DJ Isaac e.a. Met het event wilden we launch van de game vieren en PES 2016 bij fans en bekende Nederlanders. Dankzij hen lukte het om het event een trending topic te maken op Twitter.

The pitch is ours! PES 2016 zorgt weer voor een geweldige gameplay

Net als voor PES 2015 sloeg Bundled de handen ineen met Football Temple Amsterdam voor een toplocatie. Er zijn weinig plekken in de binnenstad van Amsterdam waar je de liefde voor voetbal kunt zien en ruiken. Daarnaast werd website Voetbalzone ingezet om op social media aandacht te genereren voor de game.

PES 2016

Het bereiken van het zijn van een trending topic is dankzij de chemie tussen de verschillende partijen bewerkstelligt en zien we naast de vele positieve reacties als een beloning voor het geleverde werk.

  • Share:

Datum:
September 2015

Opdrachtgever(s):
Konami

Partner(s):
Football Temple

CONTACT BUNDLED

Specialised in eSports, Events, Influencers Marketing/Branding, Talent Management & Community